Școala învățătorilor

Pentru a ajuta bisericile într-un mod cât mai concret şi mai practic, organizăm ,,Şcoala învăţătorilor” în diferite orașe din țară, la începutul fiecărui an școlar. Pe parcursul mai multor întâlniri săptămânale, învăţătorii se pot pregăti pentru a-i sluji cât mai bine pe copiii din grupele lor, pot pune în practică ceea ce au învăţat. Fiecare învăţător are ocazia să experimenteze ceea ce învaţă, să discute cu colegii şi cu instructorii  şi să îşi îmbunătăţească modul de a preda.

Clădim treptat, împreună, bazele predării în şcoala duminicală.

În urma parcurgerii cursului şi a susţinerii probei practice, fiecare cursant primeşte o diplomă de participare.

Nivelul I Nivelul II Invită-ne în Biserica ta

Nivelul I

Data

• 1 aprilie – 22 aprilie 2017 – biserica penticostală Vestea Bună – București

Structura

• 1 aprilie – ora 9:30 – 14:30
  • 8 aprilie – ora 9:30 -14:30
  • 22 aprilie – ora 9:30 – 14:30

Formatul cursurilor asigura

• informație valoroasă (de natură biblica și pedagogică)
  • interactivitate
  • muncă în echipă
  • evaluare
  • diplomă

Școala învățătorilor se adresează atât învățătorilor începători, cât și celor experimentați, nefamiliarizați cu metoda de predare EGM în patru pași (experimentare, predare, discuție, aplicare).

Taxa de școală

• 50 lei/ învățător
  • 35 lei/învățător pentru grupuri de 10 sau mai multe persoane

Înscrierile se pot face până la data de 27 martie 2017 pe adresa de e -mail fundatiaegm@gmail.com sau la nr. de telefon 0771632120.

Completeaza FORMULARUL DE INSCRIERE.

Nivelul II

Data

Fundația EGM vă invită să parcurgeți nivelul 2 al platformei Școala Învățătorilor în perioada martie-aprilie 2017.

Structura cursurilor

1. Disciplinarea. Metode creative de predare. (18 martie)
  2. Stadiile de dezvoltare a copilului. Stilurile de învățare. (25 martie)
  3. Rugăciunea creativă. Memorarea versetului. (8 aprilie)

Durata

Fiecare sesiune se va întinde pe durata a aproximativ 3 ore, de la orele 9:30-13:00. În urma parcurgerii acestui nivel, participanții care vor intra în sesiunea de evaluarea, vor obține o diplomă certificată EGM.

Loc de desfășurare

Cluj-Napoca, biserica Baptistă nr. 1 Mănăștur.

Cost

50 lei/ învățător/ întregul curs

Completeaza FORMULARUL DE INSCRIERE.

Pentru înscrieri, vă rugăm să ne scrieți pe adresa fundatiaegm@gmail.com sau să ne sunați la nr. de telefon  0264 45 23 15, până la data de 13 martie 2017.

Invită-ne în Biserica ta

Dacă vrei să ai parte de echipare și nu poți participa la training-ul organizat de noi, venim noi la tine la biserică. Adună cel puțin 15 învățători care vor să fie instruiți și scrie-ne dorința ta pe adresa de mail fundatiaegm@gmail.com. Vom face tot posibilul să onorăm invitația ta.