Tabăra Regală

25,00 lei

Cod Produs: cc17d0686341 Categorie:

Descriere Produs

Tabăra regală este un program destinat învăţătorilor preocupaţi de transformarea copiilor lor în oameni de caracter. Îmbrăcaţi în straie împărăteşti copiii învaţă cum să se relaţioneze la cei din jur, la duşmani şi la toţi cei cărora le datorează respect. Toate acestea sunt analizate din perspectiva Bibliei, privind la viaţa lui Daniel şi încercând să recunoască prin experienţe proprii care este cea mai corectă modalitate de construire şi de menţinere a relaţiilor.

Programul acoperă o săptămână de vacanţă, cuprinzând lecţii prezentate creativ, jocuri şi activităţi structurate pe trei categorii de vârstă. Materialul poate fi uşor adaptat pentru o tabără de până la 200 de copii şi 60 de învăţători, împărţiţi pe grupe.

Captivant, divers şi motivator, ‘’Tabăra regală’’ le asigură copiilor momente unice în prezenţa adevărului lui Dumnezeu şi îi conduce spre transformare.

ZIUA 1: Sosirea tinerilor la palat

Referinta biblica: Daniel 1:1-5

Scopul zilei: Starnirea interesului pentru programele saptamanii, facilitarea integrarii, formarea echipelor. Recunoasterea faptului ca in ochii lui Dumnezeu ei toti sunt la fel de pretiosi. Este voia lui Dumnezeu ca ei toti sa devina „copii de Rege”.

Intamplare: Tinerii sosesc in palatul lui Nebucadnetar.

ZIUA 2: Decizia lui Daniel si a prietenilor lui

Referinta biblica: Daniel 1:6-21

Scopul zilei: DIMINEATA copiii sa recunoasca importanta prieteniei adevarate, caracteristicile ei de baza, precum si modalitatea de a o face sa functioneze. Sa recunoasca si sa experimenteze ca Isus este intotdeauna un prieten adevarat! SEARA sa inteleaga ca de multe ori rezultatele deciziilor lor se vad mai tarziu, adica au efect pe termen lung! Consecinta deciziei bune este binecuvantarea!

Intamplare: Daniel si prietenii lui nu se supun poruncii imparatului.

ZIUA 3: Interpretarea visului de catre Daniel

Referinta biblica: Daniel 2

Scopul zilei: DIMINEATA copiii sa inteleaga ca uneori ei insisi trebuie sa se sacrifice pentru altii, pentru semenii lor! Dumnezeu ii binecuvanteaza pe cei altruisti, pe cei care se gandesc la ceilalti mai intai. SEARA sa recunoasca faptul ca Isus s-a sacrificat pentru noi, pentru a ne asigura un viitor!

Intamplare: Daniel interpreteaza visul imparatului.

ZIUA 4: Cei trei prieteni in cuptorul cu foc

Referinta biblica: Daniel 3

Scopul zilei: DIMINEATA copiii sa recunoasca acele relatii, in care ei sunt supusi (subordonati) si sa inteleaga raportarea corecta la acestea. Sa recunoasca daca ei insisi au adoptat un comportament de superioritate, de excludere si sa ceara harul si puterea Domnului Isus ca sa se poata schimba. SEARA sa recunoasca daca sunt victimele abuzului si sa ceara ajutorul Domnului Isus pentru a se putea vindeca.

Intamplare: Cei trei tineri in cuptorul cu foc.

ZIUA 5: Daniel in groapa leilor

Referinta biblica: Daniel 6

Scopul zilei: DIMINEATA copiii sa recunoasca cine poate fi numit dusmanul lor si care este comportamentul corect fata de acestia! Sa observe care au fost dusmanii Domnului Isus si cum s-a comportat El cu acestia.

Intamplare: Daniel in groapa cu lei