Proiectul Infinity

Proiectul-Infinity-482×643

Proiectul Infinity

30,00 lei

Cod Produs: afa31c4a5955 Categorie:

Descriere Produs

Proiectul Infinity este un program creat pentru Şcoala de Vacanţă sau pentru cluburi de vacanţă şi poate fi adaptat cu succes şi în tabere de vară.
Povestea este ţesută în jurul unui grup de copii pasionaţi de jocuri video, care lucrează la o companie de producţie pentru jocuri video. Marea lor preocupare este aceea de a descoperi un erou, un super erou, în jurul căruia să conceapă un nou joc, care să devină cel mai fascinant joc din lume. Aşa începe aventura căutării, grupul de copii având la dispoziţie doar o săptămână pentru a descoperi marele erou şi pentru a concepe marele joc.
Călătorind prin diferite locaţii fascinante, martori la încercări de “teleportare”, copiii vor descoperi că Dumnezeu, Marele Erou este mai puternic decât duşmanii Lui, mai mare decât zeităţile oamenilor, mai tare decât moartea şi mai puternic decât Satan, marele duşman al tuturor. Activităţi de experimentare, lecţii biblice, discuţii de aprofundare, versete biblice, aplicaţii practice, crafturi şi jocuri captivante vor călăuzi paşii copiilor spre Infinity.