Aventuri pe Patru Roti

Aventuri pe Patru Roti

30,00 lei

Descriere Produs

Aventuri pe patru roti este un program de scoala biblica de vacanta destinat copiilor intre 4 si 12 ani.

In cele 5 zile de scoala de vacanta, copiii vor descoperi ca viata lor se aseamana cu o calatorie palpitanta, pe care o pot sfarsi cu bine numai impreuna cu Dumnezeu. Marile provocari lansate micilor soferi in timpul acestei saptamani sunt: pregateste-te de drum, alimenteaza corect, fii atent la pericole, urmareste indicatoarele si ajuta-i si pe altii. Copiii pot raspunde acestor provocari prin alegerea unei destinatii bune pentru viata lor, prin alimentarea mintii si a inimii cu Cuvantul lui Dumnezeu, prin rezistenta in fata ispitelor, prin stabilirea prioritatilor si prin impartasirea Evangheliei. Prezentate intr-o maniera creativa, dinamica si interactiva, intr-un decor remarcabil, aceste invataturi biblice vor motiva copiii la decizie si actiune, tinand sa le transforme viata intr-o frumoasa calatorie spre cer.

Mai jos, este prezentat programul de VBS pe cele 5 zile, cu tema, lecția, versetul și scopul lecției zilnice:

ZIUA 1: Setează-ți GPS-ul
Tema: Pregateste-te de drum.
Lecția: Chemarea lui Petru de a-L urma pe Isus. (Matei 4:18-22)
Verset: ”Isus a zis: Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin mine.” (Ioan 14:6)
Scopul lecției: Copiii să aleagă drumul cel bun, să Îl urmeze pe Isus.
ZIUA 2: Fă-ți plinul
Tema: Alimentează corect.
Lecția: : Ispitirea lui Isus. (Matei 4:1-12)
Verset: ”Strâng Cuvântul Tău în inima mea ca să nu păcătuiesc împotriva ta.” (Psalmul 119:11)
Scopul lecției: Copiii să își umple mintea și inima cu lucruri bune, cu învățăturile lui Dumnezeu.
ZIUA 3: Cu ochii-n 4
Tema: Fii atent la pericole. Respectă semnele de circulație.
Lecția: Tânărul bogat (Matei 19:16-26)
Verset: ”Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. …Nu puteți sluji și lui Dumnezeu și lui Mamona”.(Matei 6:24)
Scopul lecției: Copiii să identifice/ evite/ reziste la  pericolele care vor să îi îndepărteze de Dumnezeu.
ZIUA 4: Ține-ți direcția
Tema: Urmărește indicatoarele.
Lecția: Maria toarnă mir pe picioarele Domnului Isus (Ioan 12:1-11)
Verset: ”Căutați mai întâi Împărăția cerurilor și toate celelalte lucruri vi se vor da pe deasupra.” (Luca 12:31)
Scopul lecției:  Copiii să își cunoască prioritățile și să le urmeze.
ZIUA 5: Claxonează
Tema: Spune și altora. Avertizează-i pe ceilalți participanți la trafic.
Lecția: Vindecarea orbului din naștere (Ioan 9)
Verset: ”Duceți-vă în toată lumea și propovăduiți Evanghelia la orice făptură.” (Marcu 16:15)
Scopul lecției: Copiii să spună și altora despre Domnul Isus.