CARTEA CARTILOR – E013. APOCALIPSA: BĂTĂLIA FINALĂ!

AO TV – ep 013

CARTEA CARTILOR – E013. APOCALIPSA: BĂTĂLIA FINALĂ!

18,00 lei

Descriere Produs

DVD-uri desene animate pentru copii

Cartea Cărţilor duce eroii noştri într-o aventură, chiar înainte de apocalipsă, ca să le arate că iertarea a făcut mereu parte din planul lui Dumnezeu pentru omenire.

Într-un eveniment menit să schimbe vieţi, Cristi dă din greşeală foc casei familiei Nour. El crede că nu există iertare pentru ceva aşa de grav. Totuşi, Cartea Cărţilor duce eroii noştri într-o aventură ca să le arate că iertarea a făcut mereu parte din planul lui Dumnezeu pentru omenire. Cristi îl întâlneşte pe Satana în pustie, chiar înainte de apocalipsă. În timp ce Satana încearcă să îl câştige pe băiatul care suferă intens, simultan îi vedem pe Oana şi Memo care au ajuns în rai, unde Ioan vorbeşte despre revelaţiile pe care i le arată Dumnezeu.

Aceste evenimente culminează cu momentele de pe pământ când Dumnezeu îl face pe Satana să dispară şi Noul Ierusalim coboară pe pământ. Toţi cei care L-am primit pe Dumnezeu în viața lor primesc viaţă veșnică în împărăția Sa. Când Cartea Cărţilor duce copiii înapoi acasă, Cristi se întâlnește cu părinţii lui care sunt fericiţi că nimeni nu a fost rănit. Pentru acest lucru pe care l-a făcut, Cristi este iertat de tatăl său. Familia se îmbrăţişează şi ştiu că fosta lor casă era doar un bun care poate fi înlocuit. Cristi ajunge să cunoască adevărata putere a iertării și faptul că Dumnezeu are un plan extraordinar pentru mântuirea noastră.