Idei pentru lecții Biblice VT

20,00 lei

Cod Produs: b13ec806208b Categorie:

Descriere Produs

Enciclopedia Învăţătorului

Idei pentru Lecţiile Biblice Vechiul Testament

Cartea este o resursă pentru învăţătorii care doresc noi idei pentru lecţii cât mai captivante şi noi moduri în care pot să predea adevărul lui Dumnezeu din Vechiul Testament astfel încât să aibă un impact maxim în vieţile copiilor.

Partasiile active… lucru manual… rugaciuni creative… proiecte de slujire… excursii… sugestii muzicale… timp de meditatie… scenete… si multe alte idei preluate din fiecare carte a Vechiului Testament acestea sunt activităţile pregătite pentru dumneavoastră în această carte drept resursă.

Importat de ştut este faptul ca această carte conţine atât un index  al textelor din Biblie cât şi un index tematic care să vă ajute să găsiţi în cel mai scurt timp activitatea de care aveţi nevoie atât în funcţie de textul biblic cât şi în funcţie de tema pe care doriţi să o abordaţi la lecţiile dumneavoastră.

Fiecare lecţtie conţine indicaţii simple şi usor de pus în practică astfel încât să reuşiţi cu uşurinţă să aplicaţi la lecţie idei.