Formarea de Ucenici transforma Biserica

Formarea de Ucenici transforma Biserica

23,00 lei

Descriere Produs

Multi conducatori ai bisericii, care doresc din toata inima sa vada crestere in biserica lor, cauta ultimele strategii de evanghelizare sau vor sa invete cum sa organizeze servicii cat mai atragatoare pentru cei ce-L cauta pe Dumnezeu.

Totusi, lipsa cresterii s-ar putea sa nu fie cauzata de lipsa preocuparii pentru castigarea sufletelor, ci de faptul ca nu reusim sa facem ucenici din oamenii pe care ii avem deja in biserica.

Greg Ogden abordeaza nevoia formarii de ucenici in biserica locala si readuce in atentia noastra metoda lui Isus de a transforma vieti investind intr-un numar restans de oameni. Ogden isi prezinta viziunea pentru transformarea ucenicilor, cat si a procesului formarii lor, aratand cum poate deveni un process care se reia cu fiecare generatie.

GREG OGDEN este pastor executiv responsabil de formarea de ucenici la Christ Church din Oak Brook, Illinois. Inainte de aceasta slujba a fost director academic al programului de doctorat in lucrarea crestina la Fuller Theological Seminary din Pasadena, California. Este autorul materialului de formare de ucenici Discipleship Essentials (Viata ta in Cristos, publicata la editura Noua Speranta), lucrare din care s-au vandut peste 100.000 exemplare.