Aventuri in Muntii Stancosi

aventuri_in_muntii_stancosi-1

Aventuri in Muntii Stancosi

12,00 lei

Descriere Produs

DESERT. MUNTI. SENZATIONAL!

Muntii Stancosi abunda in teren accidentat si in munti maiestuosi care iti taie suflarea. Muntii Stancosi au de oferit, de fapt, insasi frumusetea uluitoare a creatiei. Exista insa si pericole din pricina ursilor negri de munte si a serpilor veninosi de care trebuie sa te feresti. Aici locuiesc si misionari.

Afla despre indienii Navajo si cum oamenii se roaga ca multi dintre acesti minunati americani indigeni sa ajunga sa-L cunoasca pe Isus Cristos in mod personal. Alatura-te aventurii din Muntii Stancosi – porneste in drumetia care te va invata despre acest lant de munti minunat si despre Dumnezeul uimitor care l-a creat!

CUPRINS

1. Urcarea pe munte

2. Iepurii infiati

3. Batranul Plesuv

4. Oita cea pierduta

5. La intalnire cu un urs negru

6. Ca prin urechile acului

7. Un cioban muntean

8. O greseala prosteasca

9. Trecatoarea Stanca Rosiatica

10. Desenul din nisip

11. Biscuiti cu cascaval

12. Frumos, dar mortal

13. Un Craciun in Arizona

14. Cutia postala a doamnei Messing

15. Chestionar

16. Raspunsuri la chestionar

17. Informatii despre autoare

Betty Swinford a inceput sa scrie cand avea doar opt ani folosind o veche masina de scris de jucarie. Cand avea optsprezece ani, ea si-a predat inima Domnului Isus Cristos si dupa aceea a petrecut peste treizeci de ani in lucrarea evanghelica. Locuind chiar in muntii Arizonei de Nord, ea are parte de multa zapada, de un anotimp ploios si, de asemenea, ea intalneste rasi si ursi care merg pe strada.