Aventuri in Amazonia

10,00 lei

Descriere Produs

AMAZON. JUNGLA. AVENTURI!

Horace si sotia lui ne insotesc intr-o calatorie prin padurea tropicala din Amazonia. Ia seama la cameleon, la tipar si la broasca testoasa. Nici tapirul nu e lasat pe dinafara, alaturi de alte animale interesante. Pune-ti mintea la contributie si raspunde la chestionarul de la sfarsitul cartii.

„Intreaba dobitoacele si te vor invata”, a spus Iov. Ascultand de vechiul sfat intelept, Horace si dona Eva isi dau seama ca au invatat multe din experientele lor de prin padurile tropicale amazoniene si si-au propus ca, prin intermediul acestei carti, sa transmita si altora o parte din ceea ce au invatat ei.

CUPRINS

1. Despre autor

2. UFM Worldwide

3. Tiparul electric

4. Musca efemera alba

5. De seama cosasului

6. Renegatul din jungla

7. Marea doamna

8. O masa de Craciun neobisnuita

9. Cu tapirul nu e de joaca!

10. Un pont de la imblanzitorul de elefanti

11. Broscutele ne arata calea

12. Casa inchisa

13. Iata ce poate face un Kinkaju!

14. Test Amazonia

15. Raspunsuri

Horace Banner a fost un pionier-misionar care a slujit in cadrul organizatiei Unevangelised Field Mission (UFM Worldwide). A indragit oamenii din padurile tropicale amazoniene si, pentru mai bine de patruzeci de ani, la chemarea lui Dumnezeu, si-a pus viata la dispozitia Domnului si a lucrat cu populatia Kayapo. Horace si sotia lui au dat dovada de un curaj deosebit, de perseverenta si multa iubire, fiind primii misionari care au trait in mijlocul acestor oameni salbatici dintr-o comunitate tribala.