Vechiul Testament (studiu biblic pentru grupele de tineri) – Jim Burns

29,00 lei

Descriere Produs

Istoria începe aici …

Filmele din ultimul timp îi duc pe spectatori la originile filmelor moderne de acțiune, la eroi cum sunt Batman, Spider-man, James Bond și Iron Man, ca să numim doar câțiva dintre ei. Fascinația față de acești eroi reflectă nevoia oamenilor de a ști de unde am venit și de ce suntem așa cum suntem.

Volumul Vechiul Testament din seria de studii pentru tineri ”neobișnuit. fii altfel”, te ajută să prezinți tinerilor din grupul tău povestea originii lor și, astfel, să înțeleagă cine sunt ei și în ce fel de lume trăiesc. Aceste 12 lecții pentru studiu biblic Îl va prezenta tinerilor tăi pe Dumnezeul care-și respectă promisiunile, care face minuni și îi iartă pe oamenii Lui când iau decizii greșite. Tinerii vor înțelege istoria fizică și spirituală a familiei umane. Când se vor întâlni cu Adam și Eva, cu Samuel, Iov, Estera și Daniel, precum și cu alte personaje biblice, tinerii tăi vor cunoaște cine sunt adevărații eroi ai credinței.