Noul Testament (studiu biblic pentru grupele de tineri) – Jim Burns

29,00 lei

Descriere Produs

imaginea planului lui Dumnezeu

I-ai îndemnat pe tinerii din grupul tău să studieze în profunzime Cuvântul lui Dumnezeu şi i-ai învăţat versete cheie care să aibă un impact de durată asupra lor. Totuşi, întreabă-te: ştiu ei cum se integrează aceste pasaje importante în planul general al lui Dumnezeu?

În volumul Noul Testament din seria de studii biblice ”neobișnuit. fii altfel”, produs de unul dintre veteranii lucrării cu tinerii, Jim Burns, găseşti un instrument util pentru a-o ajuta pe tinerii tăi să înţeleagă cum s-a răspândit evanghelia şi cum a luat naştere Biserica. Tinerii vor putea aplica lecţiile istoriei în vieţile lor.

Cele 12 lecţii de studiu biblic le vor oferi tinerilor o imagine de ansamblu a planului lui Dumnezeu de la Evanghelii la Apocalipsa şi vor introduce teme importante din Noul Testament: dragostea necondiţionată a lui Dumnezeu, harul lui Dumnezeu prin Cristos, cum să devii o parte din familia lui Dumnezeu şi un agent al schimbării.