Manual de consiliere a tinerilor

Manual de consiliere a tinerilor

50,00 lei

Descriere Produs

Pe parcursul unei munci de-o viață, Josh McDowell și colaboratorul său, Bob Hostetler, au conceput acest manual ușor de utilizat, pentru a veni în ajutorul părinților, pastorilor, lucrătorilor cu tineretul și a tuturor celor care, într-un fel sau altul, sunt un ghid pe drumul deseori ”minat” al adolescenței. Rezultatul unei ample documentări în domeniu, a peste 6000 de pagini de specialitate, această carte vă echipează cu prețioase cunoștințe, care transmise tinerilor îi va ajuta să facă față problemelor delicate cu care se confruntă, de la provocările simple pe care le lansează procesul maturizării, până la traumele majore.

McDowell și Hstetler tratează cu profesionalism subiecte de maxim interes din următoarele domenii: chestiuni emoționale, chestiuni relaționale, chestiuni familiale, chestiuni sexuale, chestiuni de abuz, disfuncționalități, dependență, chestiuni educaționale, chestiuni de vocație.

Evaluată și cercetată cu grijă de specialiști cu experiență, această lucrare, la îndemâna tuturor, se remarcă prin autoritate, combinând grija sensibilă și compasiunea cu respectarea adevărului infailibil al Bibliei. Ea nu trebuie să lipsească din nicio casă unde există tineri cărora le datorăm o bună informare, educație și creștere.