Cântecul izbăvirii. Cronicile regilor – 2

Cântecul izbăvirii. Cronicile regilor – 2

35,00 lei

Descriere Produs

A fost încercat în toate privințele – îl va ajuta oare credința lui proaspăt descoperită să salveze o națiune întreagă?

Pe măsură ce regele Ezechia subscrie la Legea lui Dumnezeu, acesta își conduce țara spre o nouă prosperitate. Însă urmarea Legii lui Iahve nu este un proces așa de simplu, întrucât e nevoie de unele alegeri care stârnesc împotrivire -atât în viața personală, cât și în cariera politică. Acum, când dușmanul lui cel mai mare îi cere tributul, Ezechia se află într-o situație dificilă.

Ierusa, o tânără evreică, departe de casă, a văzut cu ochii ei de ce sunt în stare cu adevărat cotropitorii cei temuți. În timp ce armata puternică a asirienilor distruge totul în cale în ținuturile nordice, lăsând în urmă doar pustiire, Ierusa tânjește să scape. Dorința ei disperată de a trăi ar putea fi de ajutor pentru supraviețuirea Ierusalimului.

Cum asirienii mărșăluiesc tot mai aproape de inima regatului lui Iuda, decizia lui Ezechia de a-L urma pe Cel Veșnic e pe cale să înfrunte testul suprem.