Tabără pentru tătici și copii

„Pun’te cu tata”

A cincea ediție a taberei pentru copii și tătici organizată de Fundaţia EGM în parteneriat cu Asociaţia Bărbaţilor Creştini.

Perioada

20-25 august 2019

Locul

Pensiunea Sequoia, sat Sacuieu, jud Cluj

Cine poate veni?

Tătici împreună cu copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 15 ani. Pentru orice situație specifică legată de vârsta sau situația copiilor vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin email.

De ce să vii în tabără?

În cadrul taberei se urmărește crearea unui cadru în care copilul să poată petrece un timp de calitate, memorabil în compania tatălui. Prin intermediul activităților organizate, tații au posibilitatea să descopere din unghiuri diferite, calitățile și potențialul copiilor, îi pot ajuta să își învingă temerile și să își depășească limitele.

Mai jos puteți vedea prezentarea primei tabere pentru copii şi tătici organizate de Fundația EGM.

Ce vom face în tabără?

Drumețiile montane, exercițiile din parcul de aventura, jocurile și competițiile sportive, vizitarea obiectivelor turistice, activitățile creative, discuțiile tematice și jocurile distractive pot fi elemente care să sudeze relația cu părinții și să stimuleze dezvoltarea personală a copilului. Vă puteți aștepta să legați prietenii noi cu alți tăticii, iar copiii se pot aștepta să cunoască și să se distreze în compania altor copii. Ne dorim un timp în care mișcarea, aventura, buna dispoziție să ne scoată dintr-o viață de rutină și să ne ajute să ne bucurăm din plin de relațiile din familie și de relațiile cu prietenii.

Care este costul taberei?

Contribuții pentru participare:

Cazare  – cazare în cameră cu 2-4 paturi și baie comună (pentru 2 sau 3 camere)

Costuri:

  • adult, copil > 12 ani – 590 lei/persoana
  • copil < 12 ani – 470 lei/persoana

Contribuția este menită să acopere cheltuieli legate de cazare, 3 mese zilnice, hrană în timpul drumețiilor și materialele personale aferente activităţilor.

IMPORTANT

Dacă îți dorești să te bucuri alături de noi, dar bugetul din acest an nu îți permite, poți totuși să ne comunici dorința ta. Intenționăm să oferim căteva burse de tabără prin bunăvoința unor alți tătici și sponsori pentru participare.

Dacă dorești să participi împreună cu copilul/ copiii tăi la această tabără, te rugăm să completezi urmâtorul FORMULAR 

„Pun’te cu tata” 2015

Într-un secol al vitezei și al supraaglomerării, se prea poate ca unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții să fie neglijat: familia, copiii.

În perioada 16-21 August 2015, Fundația EGM a creat cadrul  în care tăticii au putut petrece un timp binecuvântat alături de copiii lor. Tabăra „Pun’te cu tata” s-a desfășurat în cadrul Harghita Camp, Vlăhița, unde 14 tătici și 15 copii s-au putut bucura de un timp de calitate alături de cei dragi!

Cele 5 limbaje ale iubirii”, tema taberei, au fost studiate în părtășia de dimineață a tăticilor. Activitățile din fiecare zi au fost un prim cadru în care tăticii au pus în aplicare lucrurile învățate, urmând ca după tabără să continue să-și arate iubirea față de copiii lor prin cuvinte de încurajare, timp acordat, daruri oferite, servicii și mângâieri fizice.

Ploaia, care nu s-a obosit să se reverse peste noi aproape în fiecare zi, oprind o mare parte din activitățile de exterior pregătite, a fost, în final, un element care a adus un plus în relația dintre tătici și copii, familiile petrecând astfel mai mult timp împreună.