Tabere

Tabăra de creație Pun’te cu tata

Tabăra de creație

În spatele Universului și a lumii în care trăim se află un Designer Inteligent, care își pune amprenta peste orice lucru și peste orice ființă. Alcătuit cu multă grijă pentru detaliu, fiecare element al creației e în sine o adevărată operă de artă.

Și omul – încununarea Creației lui Dumnezeu – poate la rândul său să creeze adevărate opere de artă. Fiecare copil este înzestrat special cu daruri alese, iar aceste daruri sunt insuflate de Însăși Mâna lui Dumnezeu pentru a aduce valoare și frumusețe lumii care ne înconjoară. Dorința noastră este de a-i ajuta pe copii să descopere și să pună în valoare talentele primite de la Marele Artist.

Data și Locul

Fundația EGM în colaborare cu Atelier Plus organizează o tabără de creație cu tema ,,Pe locuri, fiți gata, stART” în perioada  6-12 august 2016. Tabăra va avea loc în cadrul Taberei Speranța, loc. Herina (lângă Bistrița)

Scopul nostru este ca participanţii să se apropie de Dumnezeu ca și Marele Artist, țesător al Frumosului, să se bucure de relaționare sănătoasă unii cu alții și de un timp în care să fie expuși Cuvântului lui Dumnezeu.

Artiști invitați

Îi așteptăm în tabără pe micii artiști, pentru a le pune în valoare talentele artistice. Mentori le vor fi timp de o săptămână câțiva artiști creștini din Cluj-Napoca, printre care Iurie Cojocaru, Edmona Buruian și Petru Leahu

Ateliere și activități

Le oferim copiilor ocazia să se bucure de un timp special, concepând cu mâinile lor, primele opere de artă, din domeniile: pictură, grafică și modelaj. În cadrul taberei, micuții vor avea parte alături de atelierele de creație și de lecții biblice, jocuri, concursuri, drumeții, seri culturale și scenete.

Taxa de participare

Costul taberei este de 590 RON/copil. Costul taberei cuprinde: transportul de la Cluj la Tabără și înapoi, cazare, masa, precum și materialele de creație pe care copilul le va folosi în cadrul taberei. În termen de 10 zile de la înscrierea în tabără va trebui achitat un avans de 100 lei/copil.

Mențiune

Operele realizate de copii vor rămâne în custodia fundației în vederea realizării unei expoziții. Expoziția de artă va avea loc la finalul taberei. În cadrul expoziției, copiii vor fi premiați iar operele lor vor fi prezentate și apreciate de artiștii coordonatori. Ne rezervăm dreptul de a păstra câteva din operele create de copii în scopul promovării și susținerii activității și proiectelor Fundației.

Înscriere

Pentru a vă înscrie în tabără vă rugăm să completați următorul FORMULAR până în data de 25 iulie, 2016.

Vă așteptăm cu drag!

Mai jos puteți vizualiza câteva imagini din cadrul primei tabere Pe locuri, fiți gata, stART! organizate de Fundația EGM în anul 2015.

Pun’te cu tata

A treia ediție a taberei pentru copii și tătici organizată de Fundaţia EGM în parteneriat cu Asociaţia Bărbaţilor Creştini.

Perioada

13-18 august 2016

Locul

Complex Turistic Cheile Cibinului, jud Sibiu

Cine poate veni?

Tătici împreună cu copii cu vărsta cuprinsă între 5 și 15 ani. Pentru orice situație specifică legată de vârsta sau situația copiilor vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin email.

De ce să vii în tabără?

În cadrul taberei se urmărește crearea unui cadru în care copilul să poată petrece un timp de calitate, memorabil în compania tatălui. Prin intermediul activităților organizate, tații au posibilitatea să descopere din unghiuri diferite, calitățile și potențialul copiilor, îi pot ajuta să își învingă temerile și să își depășească limitele.

Mai jos puteți vedea prezentarea primei tabere pentru copii şi tătici organizate de Fundația EGM în anul 2014.

Ce vom face în tabără?

Drumețiile montane, exercițiile din Arka Park, jocurile și competițiile sportive, vizitarea obiectivelor turistice, activitățile creative, discuțiile tematice și jocurile distractive pot fi elemente care să sudeze relația cu părinții și să stimuleze dezvoltarea personală a copilului. Vă puteți aștepta să legați prietenii noi cu alți tăticii, iar copiii se pot aștepta să cunoască și să se distreze în compania altor copii. Ne dorim un timp în care mișcarea, aventura, buna dispoziție să ne scoată dintr-o viață de rutină și să ne ajute să ne bucurăm din plin de relațiile din familie și de relațiile cu prietenii.

Ai mai jos o prezentare a parcului de aventură Arka Park, unde avem programate câteva aplicații. In acest an, intrarea în parcul de aventură nu este inclusă în contribuția de participare. In una dintre zilele de tabara va fi organizată o vizită la Arka Park, fiecare participant urmând să își achite biletele de intrare (35 RON/ copil, respectiv 45 RON/ adult).

Care este costul taberei?

Contribuții pentru participare:

Cazare  – cazare în cameră cu 2-3 paturi și baie proprie (locuri limitate)

• Adult – 560 RON
  • Copil – 430 RON

Contribuția este menită să acopere cheltuieli legate de cazare, 3 mese zilnice, hrană în timpul drumețiilor și materialele personale aferente activităţilor.

IMPORTANT

Dacă îți dorești să te bucuri alături de noi, dar bugetul din acest an nu îți permite, poți totuși să ne comunici dorința ta. Intenționăm să oferim căteva burse de tabără prin bunăvoința unor alți tătici și sponsori pentru participare.

Dacă doreşti să te înscri în tabără, te rugăm să completezi FORMULARUL de inscriere până în 1 august 2016.

Dacă programul nu vă permite participarea la tabără în această perioadă, vă sugerăm să vă înscrieți la tabăra organizată de partenerii noștri – Asociaţia Bărbaţilor Creştini. Mai multe informatii si detalii despre aceste tabere, puteti găsi la adresa – http://abcr.ro/postari/tabara-pentru-copii-si-tatici-2016/

„Pun’te cu tata” 2015

Într-un secol al vitezei și al supraaglomerării, se prea poate ca unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții să fie neglijat: familia, copiii.

În perioada 16-21 August 2015, Fundația EGM a creat cadrul  în care tăticii au putut petrece un timp binecuvântat alături de copiii lor. Tabăra „Pun’te cu tata” s-a desfășurat în cadrul Harghita Camp, Vlăhița, unde 14 tătici și 15 copii s-au putut bucura de un timp de calitate alături de cei dragi!

Cele 5 limbaje ale iubirii”, tema taberei, au fost studiate în părtășia de dimineață a tăticilor. Activitățile din fiecare zi au fost un prim cadru în care tăticii au pus în aplicare lucrurile învățate, urmând ca după tabără să continue să-și arate iubirea față de copiii lor prin cuvinte de încurajare, timp acordat, daruri oferite, servicii și mângâieri fizice.

Ploaia, care nu s-a obosit să se reverse peste noi aproape în fiecare zi, oprind o mare parte din activitățile de exterior pregătite, a fost, în final, un element care a adus un plus în relația dintre tătici și copii, familiile petrecând astfel mai mult timp împreună.