„Pun’te cu tata” 2015

Într-un secol al vitezei și al supraaglomerării, se prea poate ca unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții să fie neglijat: familia, copiii.

În perioada 16-21 August 2015, Fundația EGM a creat cadrul  în care tăticii au putut petrece un timp binecuvântat alături de copiii lor. Tabăra „Pun’te cu tata” s-a desfășurat în cadrul Harghita Camp, Vlăhița, unde 14 tătici și 15 copii s-au putut bucura de un timp de calitate alături de cei dragi!

Cele 5 limbaje ale iubirii”, tema taberei, au fost studiate în părtășia de dimineață a tăticilor. Activitățile din fiecare zi au fost un prim cadru în care tăticii au pus în aplicare lucrurile învățate, urmând ca după tabără să continue să-și arate iubirea față de copiii lor prin cuvinte de încurajare, timp acordat, daruri oferite, servicii și mângâieri fizice.

Ploaia, care nu s-a obosit să se reverse peste noi aproape în fiecare zi, oprind o mare parte din activitățile de exterior pregătite, a fost, în final, un element care a adus un plus în relația dintre tătici și copii, familiile petrecând astfel mai mult timp împreună.

Dar vă las pe dumneavoastră fie să vedeți ce ați pierdut, fie să vă amintiți de momentele plăcute din această tabără.