Politica de confidențialitate pentru aplicații – Fundatia EGM

Politica de confidențialitate pentru aplicații –Fundatia EGM

Ne luăm în serios confidențialitatea. Vă rugăm să citiți politica noastră de mai jos și spuneți-ne dacă aveți întrebări sau feedback.

Politică de confidențialitate

Această politică de confidențialitate se referă la aplicațiile „Fundatia EGM”:

Informatii personale

Nu colectăm informații personale despre utilizatorii aplicațiilor noastre.

Nu contactăm în cunoștință de cauză sau nu colectăm informații personale de la copii sub 13 ani. Dacă credeți că am colectat din neatenție aceste informații, vă rugăm să ne contactați, astfel încât să putem elimina prompt informațiile.

Linkuri din aplicații

Unele aplicații au legături externe, cum ar fi site-ul nostru web, la Play Store-ul pe care l-ați achiziționat.

Întrebări de confidențialitate

Dacă aveți întrebări cu privire la aplicațiile noastre sau la politica de confidențialitate, contactați-ne la: fundatiaegm@gmail.com

Schimbări

Ne rezervăm dreptul, în orice moment, să adăugăm, să schimbăm, să actualizăm sau să modificăm această Politică, pur și simplu prin publicarea unei asemenea modificări, actualizări sau modificări pe Site și fără alte notificări. Orice astfel de modificări, actualizări sau modificări vor fi efective imediat după publicarea pe site. Este responsabilitatea dvs. să revizuiți această Politică din când în când pentru a vă asigura că continuați să fiți de acord cu toți termenii acesteia.