Echipare

Unul din principalele noastre scopuri este echiparea învățătorilor pentru câștigarea inimilor copiilor pentru Dumnezeu. Îi pregătim pe învățători în cadrul diferitelor evenimente pe care le organizăm: instruiri la biserici locale, conferințe regionale, conferințe naționale, Școala învățătorilor.

Te invităm la sesiunile noastre de echipare detaliate în calendar.

Conferințe naționale EGM Conferințe regionale EGM Calendar conferințe EGM

Ce sunt Conferințele naționale

Conferinţele naţionale sunt întâlniri anuale prin care ne propunem ca – pentru câteva zile – să ne întâlnim cu învăţători din toată ţara. Aceste întâlniri au ca obiective părtăşia, socializarea, încurajarea, schimbul de experienţă pe de o parte, iar pe de altă parte – ne dorim să le oferim învăţătorilor un timp de pregătire specializată. În acest scop, în cadrul conferinţelor naţionale învăţătorii participă la seminarii, workshop-uri, dezbateri, târguri de idei, seri de jocuri şi de crafturi. Pentru a folosi timpul cât mai eficient, în funcţie de nevoile şi de interesele pe care le au, învăţătorii pot opta pentru anumite workshop-uri, pentru o anume temă dintr-o paletă mai largă de subiecte.

Remember

Ne amintim cu drag de zilele minunate petrecute împreună la Valea Drăganului, la Braşov, la Băile 1 Mai.

Dacă aţi participat împreună cu noi, vă invităm să rememoraţi acele clipe frumoase, dacă nu aţi fost parte a întâlnirilor noastre până acum, vă invităm la cele care vor urma. Până atunci, puteţi privi câteva imagini.

Ce sunt Conferințele regionale

Conferinţele regionale sunt întâlniri organizate în diferite regiuni ale ţării. Cele mai multe conferinţe regionale au loc la început de an şcolar, pentru a începe în forţă, bine echipaţi un an nou de şcoală duminicală. De-a lungul unei zile, ne întâlnim cu învăţătorii din acea regiune a ţării şi, împreună, ne pregătim să îi putem sluji pe copii cât mai bine. Avem un timp de părtăşie, învăţăm unii de la alţii, oferim resurse variate, petrecem o zi aproape de Domnul şi aproape unii de alţii, încurajându-ne şi echipându-ne pentru lucrare.

Remember

Puteţi privi imaginile de la întâlnirile noastre trecute, întâlniri ce au avut loc în Medgidia, Oradea, Cluj, Timişoara, Bucureşti, ….

Calendar conferințe EGM