Detectivii în București

Ultima săptămână de vacanță a fost încheiată în forță de peste 140 de copii din București, care au participat în perioada 7 – 13 septembrie la Clubul biblic de vacanță ,,Detectivi pe planeta albastră”. Plini de bucurie şi de energie, copiii au descoperit pe parcursul săptămânii amprentele Creatorului în tot ceea ce ne înconjoară. Povestirile biblice, jocurile, cântecele, crafturile confecţionate de ei le-au rămas o amintire frumoasă.

La o săptămână după încheierea acestui proiect, una dintre mămicile de preşcolari ne-a spus: ,,fetiţei mele i-a plăcut tare mult să fie cu voi, abia aştepta să vină ora la care să plecăm de acasă. Ba chiar noaptea trecută am auzit-o strigând în somn cuvintele cântecelului „Daaaaa, mă iubeşte, Isus mă iubeşte!”

Copiii din biserica Bunavestire şi-au invitat prietenii şi colegii de şcoală să vină împreună cu ei. Aceştia din urmă au venit şi au participat cu mare interes la toate activităţile, iar unii dintre ei au decis să nu aştepte un an până la următorul VBS . Au continuat să vină duminicile dimineaţa la grupele de şcoală duminicală. Mare ne-a fost bucuria să îi vedem împreună cu noi! Nu putem decât să Îi dăm slavă lui Dumnezeu pentru felul minunat în care a lucrat în vieţile acestor copii! A meritat tot efortul şi fiecare clipă de oboseală!

O scurtă prezentare a minunatelor ore petrecute împreună o puteţi găsi aici: